Communications

A TAMA Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (Konzorciumvezető) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (konzorciumi tag) konzorcium keretében támogatási kérelmet nyújtott be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett 2019-1.1.1-PIACI KFI kódszámú, „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásra.

Sajtokozlemeny

PÁLYÁZAT

MFF kedvezményezetti infóblokk keretes

A projekt: GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”
A kedvezményezett neve: TAMA Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
A szerződött támogatás összege: 11.072.250,- HUF
A támogatás mértéke: 50 %
A projekt befejezésének dátuma: 2023.03.28.
A Hatósági szerződés száma: HB/09-FOGL/002066-6/2022
A projekt megvalósításának helyszíne: 4100 Berettyóújfalu, Keresztesi út 3/a.

A Tama Hungary Kft. 11.072.250,- HUF, 50 %-os intenzitású támogatást nyert a GINOP Plus-3.2.1-21 „A munkavállalók és a vállalkozások alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása munkaerő-fejlesztéssel” című munkaerő-piaci program keretében.

Pályázat keretében a vállalat 86 munkavállalója hét képzési programban vett részt. A projekt 2022.07.12.-vel indult.
A képzési programokban való részvétel célja, hogy képzések megvalósításával a pozíciótól, végzettségtől függetlenül a fizikai és szellemi munkavállalók is fejlesszék magukat. Az egyéni kompetenciákat és csoportos hatékonyságot növelő tréningeken, nyelvi és informatikai kompetenciákat fejlesztő képzésekben vettek részt munkavállalóink. A Tama értékeinek bemutatásán keresztül; szervezetfejlesztés; vezetői kompetenciák erősítését célzó tréningek megtartására is sor került a szervezeti együttműködés javítása, a hatékonyság növelése érdekében.
A projekt során elnyert képzési programokon elsajátítandó kompetenciákkal a Tama Hungary Kft. magyarországi munkavállalói képesek lesznek feladataikat a legmagasabb színvonalon – az ügyfelek elvárásainak megfelelően, kiváló minőségű szolgáltatást nyújtva – ellátni, megerősítve ezzel piaci helyzetünket.

A projekt tartalmának bemutatása: A TAMA Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Munkahelyi képzés a TAMA Hungary Kft-nél című, GINOP-6.1.5-17-2018-00034 azonosítójú pályázatával 50,31 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt kezdő időpontja 2018.11.15. A pályázat keretében 153 saját munkavállaló, 16 fő külső munkavállaló vesz részt, 8 féle képzésen.

Részletek…

Az Epack kft-t 2009-ben alapította A TAMA csoport. A cégcsoport stratégiailag a mezőgazdasági csomagoló iparra pozícionálta magát, ezen belül is a fő termelési profilja a bálaháló gyártás.

Részletek…

Az Epack Kft. új beruházási projektje keretében egy megközelít leg 5.000 négyzetméteres új gyártócsarnokot avattak 2011. március 31-én Berettyóújfaluban. A bálaháló gyártására vonatkozó fejlesztés értéke megközelít leg 3.5 millió euró, azaz mintegy 950 millió forint.

Részletek…

Piacvezető a bálacsomagoló termékek gyártásában; ötvözi a gazdálkodás tapasztalatát a legmodernebb mezőgazdasági technológiával, a földünk minden gazdája szolgálatára.

Tama hivatalos Facebook oldala

Vissza tetejére