Technikai filmek
Technikai filmek
Mennyi hálót tegyek a körbálára

Graham Robsona Tama műszaki vezetőjének egyszerű útmutatója a zavartalan bálázáshoz. Mennyi hálót használjon a takarmány típus, bálaméret és egyéb más befolyásoló tényező figyelembevételével.

Minőségi bálák készítése

A bálahálóval gyorsabb a bálázás és a bálák minősége is jobb. Néha azonban előfordul, hogy a bála minősége nem megfelelő. Ez az oktatóprogram feltárja a bálázáskor előforduló leggyakoribb hibákat, megmutatja a helyes bálázógép beállításokat és üzemeltetési technikákat, hogy tartósabb és jobb minőségű bálák készüljenek. Megtanulhatja, hogyan bánjon és kezelje a különböző takarmányokat – széna, szalma- hogy a lehető legjobb eredményt kapja.

Hogyan előzhető meg a háló hosszanti szakadása

Előfordulhat, hogy azt látja, hogy a hálóból egy rész hiányzik. Mintha egy részt körbe kivágtak volna a hálóból. Mi okozza ezt és hova tűink a háló? Graham Robson a Tama technikai vezetője feltárja, hogy mi okozza ezt a hibát és hogyan előzhető meg ez, hogy ismét ne forduljon elő.

Hogyan előzhető meg a bálhaló szétszakadása a bálán

Mindenki látott már kiszakadt bálahálót a bálán. Graham Robson a Tama technikai vezetője feltárja, mi okozhatja ezt a hibát és hogyan előzhető meg, hogy ismét ne forduljon elő.

Óvja a hálóját

A bálaháló nagy segítség, érték a gazdáknak. Jó dolog tudni, hogyan kell megfelelően bánni a hálóval, megóvni és megelőzni a sérüléstől.

Edge to Edge TM bálaháló értéke, 2. rész

Valóban fedi a háló az ön báláját, vagy mégsem? Gyakorlatban az a háló, ami nem teljesíti a feladatát, olyan, mint lukas esernyőt venni, ami nem véd az esőtől…

EDGE to EDGE® bálaháló értéke,1. rész

Amikor a háló nem fedi a bálát válltól – vállig, akkor ön kockáztatja az értékes takarmányt! Megtudja, pontosan mennyit takaríthat meg.

Vissza tetejére