TamaNet Edge To Edge<sup>®</sup> 2800m
Edge to Edge 2800

TamaNet Edge To Edge® 2800m combines the benefits of the well-known and reliable Tama Zebra mesh with Edge to Edge® performance with its high tensile strength mesh, all within a functional roll weight.

Tama termés csomagolás
Nézze meg a videót
ZEBRA® rendszer
ZEBRA® rendszer

Easy identification to make it easier for the end user to use. The asymmetric striped pattern that runs along the width of the net gives the operator a clear left / right signal when placing the net in the baler and also clearly shows where to unwrap the bale when unpacking.

Tekercs fogantyúk
Tekercs fogantyúk

for easier and safer handling (patent pending).

Tekercs végére figyelmeztető csík
Tekercs végére figyelmeztető csík

Egy látható piros csík a hálóban, mely jelzi, hogy a tekercs vége közeledik. Így elkerülhető annak kockázata, hogy olyan bála készüljön amin nincs elég háló.

Garantált hosszúság
Garantált minimum hosszúság

Minden tekercs a garantáltként megállapított hosszt tartalmazza, nem pedig egy „plusz vagy mínusz” átlagot.

Edge to Edge® („Széltől – Szélig”)

Az Edge to Edge® egy olyan, a Tama által létrehozott technikai áttörés, amely lehetővé teszi, hogy a háló a teljes szélességében a bálára kerüljön, így teljesen befedje a bálát. Ez az egyedi képesség maximális védelmét biztosít a terménynek, valamint segít fenntartani a bála alakját, csökkenti a terményveszteséget a használat során, és könnyebbé teszi a tárolást.

Bale+ Technológia

A Tama technológiai innovációja, amely az alapanyag és az egyedi gyártási folyamat különleges keveréke és biztosítja az alábbi tényezők egyedülálló kombinációját:

  • Maximum Available Roll Length - For maximum baler utilization (50% longer than standard 3000 meter rolls).
  • Roll Weight - The only technology that can combine roll length and mesh power within the still manageable roll weight.
  • Consistency - A unified and even bale net for consistent, trouble-free operation.
Márkanév Tekercs hossza Szélesség Súly Tekercs átmérő Tekercs/raklap
TamaNet Edge to Edge® 2800m 123cm 29kg 25cm 36
Vissza tetejére