Vállalatunk bemutatása

Az Epack Műanyagipari Kft. a nemzetközi Tama-csoport magyarországi leányvállalata. Vállalatunk 2009. áprilisban alakult és Berettyóújfaluban folytatja műanyag bálaháló és bálazsinegre vonatkozó gyártási és marketing tevékenységét.

Termékeink műanyag csomagolótermékek, amelyeket mezőgazdaságban használnak bálák rögzítésére. A Tama a bálahálóra vonatkozóan a világpiac vezető vállalata, amely pozíciót marketing-orientált, vevő-központú szemléletmóddal és speciális, védett technológiai szabadalmakkal, folyamatos kutatásfejlesztési tevékenységgel erősíti. Magyarországon a Tama Hungary forgalmazza a Tama-csoport termékeit az Epack Műanyagipari Kft. marketing és értékesítési részlegeként. Termékeinket nagykereskedelmi partnereinken keresztül értékesítjük.

A Tama Hungary, mint az Epack Műanyagipari Kft. értékesítési és marketing divíziója, a magyar piacon forgalmazza a Tama-csoport termékeit nagykereskedelmi partnerein keresztül.

Vállalatcsoportunk a világ legjelentősebb mezőgazdasági piacain forgalmazza termékeit saját tulajdonú marketing képviseleteken keresztül. A Tama-csoport 7 saját gyártó egységgel rendelkezik, amelyből 3 Izraelben és 4 az Európai Unióban található.

Epack Kft. Képgaléria