TamaNet Edge To Edge 2800m
Edge to Edge 2800

TamaNet Edge To Edge 2800m egyesíti a jól ismert és megbízható, Edge to Edge™ teljesítményű Tama Zebra háló előnyeit a nagy szakító szilárdságú hálóéval, mindezt egy működőképes tekercssúlyon belül.

Tama termés csomagolás
ZEBRA® rendszer
ZEBRA® rendszer

Könnyű azonosítás, hogy a végfelhasználónak könnyebb legyen a használat. Az aszimmetrikus, csíkos minta, amely végigmegy a háló szélességében egyértelmű bal/jobb jelzést ad a kezelőnek, amikor beteszi a hálót a bálázóba, és azt is világosan mutatja, merre tekerje le a bálát kicsomagoláskor.

Tekercs fogantyúk
Tekercs fogantyúk

az egyszerűbb és biztonságosabb kezelésért (szabadalmaztatás folyamatban).

Tekercs végére figyelmeztető csík
Tekercs végére figyelmeztető csík

Egy látható piros csík a hálóban, mely jelzi, hogy a tekercs vége közeledik. Így elkerülhető annak kockázata, hogy olyan bála készüljön amin nincs elég háló.

Garantált hosszúság
Garantált minimum hosszúság

Minden tekercs a garantáltként megállapított hosszt tartalmazza, nem pedig egy „plusz vagy mínusz” átlagot.

Edge to Edge™ („Széltől – Szélig”)

Az Edge to Edge egy olyan, a Tama által létrehozott technikai áttörés, amely lehetővé teszi, hogy a háló a teljes szélességében a bálára kerüljön, így teljesen befedje a bálát. Ez az egyedi képesség maximális védelmét biztosít a terménynek, valamint segít fenntartani a bála alakját, csökkenti a terményveszteséget a használat során, és könnyebbé teszi a tárolást.

Bale+™ Technológia

A Tama technológiai innovációja, amely az alapanyag és az egyedi gyártási folyamat különleges keveréke és biztosítja az alábbi tényezők egyedülálló kombinációját:

  • Az elérhető maximális tekercshossz – a maximális bálázó-kihasználtságért (50%-kal hosszabb, mint a standard 3000 méteres tekercs).
  • Tekercssúly – az egyetlen technológia, amely képes kombinálni a tekercs hosszát és a háló erejét a még kezelhető tekercssúlyon belül.
  • Következetesség – egységes és egyenletes bálaháló a folyamatos, problémamentes működésért.
Márkanév Tekercs hossza Szélesség Súly Tekercs átmérő Tekercs/raklap
TamaNet Edge To Edge 2800m 123cm 29kg 25cm 36

 

Vissza tetejére